Shanghai Blog

Displaying 1-1 of 1 result.

Fick väldigt trevligt besök här i Shanghai då Lars och Anna åkt hit tillsammans från Stockholm! Vi spenderade ca 10 dagar i Shanghai och hann med tygmarknaden (3x, Lars sydde upp en rock och en kostym), en massa olika mat (Lars tyckte bl a om lunchen tvärs över gatan från Crown Plaza Hotel) både kinesisk (dumplings första kvällen; annars var yunnan-mat på Lost Heaven en av de bättre middagarna) och västerländsk (GoGa och Stubb’s Texas BBQ var riktigt bra bland annat). Fuxing park och badminton en annan dag. Det var riktigt skönt väder och vi kunde vara ute och promenera en hel del. Vi besökt Tianzi fang där jag och Lars tog det lugnt vid ett kafe medan Anna kollade in lite butiker.
Vi hann också med att åka ut till formel 1 banan och flyga i vindtunnel! Var också lite roligt att Lars och Anna fick testa lite grann av Shanghai tunnelbana också, då det inte fanns några taxis på vägen hem från Jiading.
En annan högpunkt var middag i finanstornet i Shanghai. Lars bestämde och det blev riktigt bra!
Jag och Anna var ute och köpte pizza åt Lars på hotellet, och passade också på att testa lite pilbågsskytte. Var inte så enkelt alls, även från rätt kort distans.


Posted: 06 May 2014